17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καμπερίδης: «Δύσκολος αγώνας με έξτρα κίνητρο»

Ανεβαίνει… απότομα ο βαθμός δυσκολίας για την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, καθώς ο επόμενος αντίπαλός της στο Χέμνιτς είναι η «οικοδέσποινα» Γερμανία.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη γνωρίζουν πως το επόμενο παιχνίδι τους επί γερμανικού εδάφους δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο, ωστόσο δεν… τρομάζουν από τον αντίπαλο. Ίσα ίσα που αντιμετωπίζουν ως πρόσκληση την κυριακάτικη (15/07, 21.15) αναμέτρηση, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Καμπερίδης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Θα είναι σίγουρα ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τη διοργανώτρια λέει από μόνο του πολλά. Αλλά εμάς αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ και να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση».

Αναφορικά με την ευρείας έκτασης νίκη τους επί τους Ρουμανίας, στην πρεμιέρα τους στο Ευρωμπάσκετ U20, συμπλήρωσε ο 18άχρονος γκαρντ: «Μπήκαμε στο παιχνίδι με λίγη νευρικότητα, ειδικά στην επίθεση. Από την αρχή, όμως, ήμασταν αποτελεσματικοί και δυνατοί στην άμυνα. Αυτό ήταν που μας έδωσε και την ώθηση που χρειαζόμασταν ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άλλη άκρη του παρκέ. Θέλαμε το παιχνίδι, τη νίκη πιο πολύ, κι αυτό πιστεύω πως φάνηκε και στο αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ