20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμπερίδης: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην δυσκολία της ομάδας του κρατηθεί στο τέμπο του Παναθηναϊκού καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και βάθος. Μέσα από τα συνεχόμενα ματς είχαμε κούραση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στο τέμπο του Παναθηναϊκού για να το εκμεταλλευτούμε. Στα 3/4 του ματς κάναμε καλή δουλειά. Βέβαια όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό άμα χάσεις την συγκέντρωσή σου και βγεις από το πλάνο αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε παιχνίδια καθοριστικής σημασίας και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν και οι τραυματίες για να είμαστε όλοι και στις προπονήσεις. Να κάνουμε την προσπάθειάς μας και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο από την επόμενη εβδομάδα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Είναι σε καλό μομέντουμ και νομίζω θα έχει εικόνα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία του Σλαφτσάκη, σχολίασε:

«Ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, μιας και είχαμε ήδη απουσίες στους ψηλούς. Έβαλε μεγαλύτερο φορτίο στα παιδιά. Πάντα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100%».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ