19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Δίπλα στους αθλητές των εθνικών κατηγοριών»

Ο Σάββας Καμπερίδης είχε ένα ιδιαίτερο μήνυμα να στείλει μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του Άρη να επισημαίνει, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ότι η ομάδα του έχει μετά την ήττα αυτή δύο ματς δίχως αύριο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, στόχος ήταν να μη δεχθούμε εύκολους πόντους και νομίζω σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή που είναι παιχνίδια δίχως αύριο για εμάς. Θα πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας. Ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αθλητές του μπάσκετ στις άλλες κατηγορίες που ζουν από αυτό και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, είμαστε δίπλα τους.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να παίξουνε οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που όποιος παίζει πρέπει να δίνει την ψυχή του και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ως δικαιολογία τις απουσίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ