17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμπερίδης: «Έχει αλλάξει επίπεδο ο Ιωνικός»

Ο Άρης προετοιμάζεται για την πρώτη... πρόκληση της νέας σεζόν απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (3/1,15:00) και ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου ενώ εστίασε σε εκείνες τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσουν στη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και με το νέο έτος ελπίζουν σε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να τους βγάλει από την δύσκολη θέση να διεκδικούν μέχρι τέλους την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά στο "www.arisbc.gr":

«Καταρχάς, να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην κοινωνία. Γνωρίζουμε καλά ότι χάσαμε την ευκαιρία να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία, καθώς προσεγγίσαμε τον αγώνα με τον Κολοσσό, με λάθος νοοτροπία. O επόμενος αντίπαλος είναι μια ομάδα με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, μακρινό σουτ και αθλητικότητα. Mε την αλλαγή προπονητή και την προσθήκη των νέων παικτών, έχει αλλάξει επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς αμυντικά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά και έξυπνα στην επίθεση, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν πήραν μέρος στο ομαδικό στη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little και DeCosey.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ