21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάτσο : «Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει»

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα αγωνίζεται πλέον στο NBA και τους Ντένβερ Νάγκετς, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο διεθνής Αργεντίνος γκαρντ μίλησε στο ”DAZN” για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε στο περιβόητο συμβάν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αποθεώνοντας το ΟΑΚΑ. Φυσικά αναφέρθηκε και στους δυσκολότερους αντιπάλους του.

Αναλυτικά είπε :

Για την θητεία του στην Ρεάλ: ”Η Ρεάλ έμοιαζε σαν ένας άπιαστος στόχος για μένα. Είχα δει μερικά ευρωπαϊκά ματς, πριν πάω στη Ρεάλ. Είδα την Ρεάλ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό. Έμαθα πολλά. Όταν προέκυψε η πιθανότητα να παίξω εκεί, δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο. Με θέλουν; Απίστευτο!”

Για το γήπεδο που ξεχωρίζει: ”Το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο”.

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε: ”Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Θα μπορούσα να πω και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά ο Λάρκιν μάς έβαλε 30 στη Μαδρίτη. Δεν το ξεχνάω. Υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν πού μπορούν να πάνε. Λες ότι θα τον μαρκάρεις στο τρίποντο και ξαφνικά έχει φτάσει στο καλάθι και σε σκοτώνει”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ