19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Καμπάνες» μετά το τζάμπολ της Basket League που ψάχνει προκήρυξη και… δικαστή!

Η χθεσινή νέα ετυμηγορία της ΕΕΑ για τις εκκρεμότητες των ΚΑΕ λιγότερο από δέκα μέρες πριν από την έναρξη της Basket League μας έκανε λίγο σοφότερους, αλλά δεν έκλεισε πολλά σοβαρά μέτωπα.

Η ΑΕΚ ησύχασε, ο Ηρακλής ψάχνει να μάθει για τι ακριβώς εγκαλείται άρα, ο Απόλλωνας Πάτρας συνεχίζει να αγωνιά και αυτοί μαζί με τον Κολοσσό και τον Αρη που ήδη έχουν μείνει χωρίς πιστοποιητικό ψάχνουν όχι μόνο τις ποινές τους, αλλά και το... ποιος θα τις επιβάλλει.

Την ώρα που στον ΕΣΑΚΕ ετοιμάζονται να συνεδριάσουν για να βγάλουν επιτέλους μια προκήρυξη του πρωταθλήματος και να μάθουν οι ομάδες και ο κόσμος τον τρόπο διεξαγωγής του και κυρίως το πόσοι θα πέφτουν, όλα δείχνουν ότι στο τζάμπολ οι ομάδες δεν θα έχουν μάθει τις ποινές τους!

Οχι μόνο επειδή ακόμα η ΕΕΑ έχει πράγματα να εξετάσει, αλλά επειδή και τις ετυμηγορίες που έχει στείλει στον ΕΣΑΚΕ και επί των οποίων πρέπει να επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής, δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί... δεν έχει διοριστεί ακόμα δικαστής!

Με τα σημερινά δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν όλες οι ομάδες στην εκκίνηση με μηδέν βαθμούς και κάπου στην πορεία να ηχήσουν οι καμπάνες. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να αποφευχθεί και κάποια πρόωρη αποχώρηση και, τουλάχιστον, να αρχίσει με 13 ομάδες το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ