24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

“Καμπάνα” στους Λέικερς!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του ΝΒΑ στα κεφάλια των Λέικερς! Η λίγκα τους τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 500.000 δολαρίων, επειδή έκρινε ότι είχαν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Πολ Τζορτζ, ενώ αυτός είχε ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τους Ιντιάνα Πέισερς. Πράγμα που απαγορεύεται ρητά και δια ροπάλου από τους κανονισμούς.

Το θέμα ανακίνησαν οι Πέισερς, που έκαναν επίσημη καταγγελία και φαίνεται πως ο ίδιος ο Μάτζικ Τζόνσον παραδέχεται πως έκανε παράβαση και αποδέχεται την ευθύνη. Διαφορετικά δεν θα ζητούσε συγγνώμη ούτε θα προσφερόταν να πληρώσει το πρόστιμο από την τσέπη του!

"Θα το λύσουμε το θέμα", δήλωσε στους Los Angeles Times. "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Τζίνι Μπας (σ.σ. η ιδιοκτήτρια) και της έχω ήδη πει ότι μπορούν να κρατήσουν το πρόστιμο από τα δικά μου χρήματα, γιατί δεν θέλω οι Λέικερς να το πληρώσουν. Δεν θέλω η Τζίνι να το πληρώσει, διότι δεν έχει κάνει τίποτα". 

Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλει ποτέ το ΝΒΑ σε κάποια ομάδα για τη συγκεκριμένη παράβαση. Το ρεκόρ έχουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς, οι οποίοι το 2000 είχαν κληθεί να πληρώσουν 3,5 εκ. δολάρια, επειδή είχαν αρχίσει να διαπραγματεύονται, ως μη όφειλαν, με τον Τζο Σμιθ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ