20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καμπάνα» για Ντόντσιτς (vid)

Τα νεύρα του Λούκα Ντόντσιτς στο ματς της Ρεάλ με τη Βαλένθια δεν έμειναν ατιμώρητα, με την Ευρωλίγκα να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς χθες (19/12) βρέθηκε εκτός εαυτού, με τον Σλοβένο γκαρντ να αποβάλλεται περίπου στα μέσα της δεύτερης περιόδου, στον ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Εν αρχή ην το αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχθηκε εναντίον του, καθώς χτύπησε με τον αγκώνα του τον Τίμπορ Πλάις, στην προσπάθειά του για λέι απ, με την απόφαση αυτή να τον εκνευρίζει, μη συμφωνώντας με τους διαιτητές.

Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο και σε νέα απόφαση των διαιτητών «ξέσπασε», με αποτέλεσμα να δεχθεί την τεχνική ποινή που τον έστελνε στα αποδυτήρια. Οι πράξεις αυτές του ηγέτη των «Μερένχες» (απόντος του Σέρχιο Γιουλ), μπορεί να μην κόστισαν στην ομάδα του, που τελικά κέρδισε τις «Νυχτερίδες» με 91-72, αλλά η Ευρωλίγκα δε διστάζει να του επιβάλει το πρόστιμο των 4.500 ευρώ.

Η συμπεριφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί και ακραία, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο ακόλουθο βίντεο, με τη διοργανώτρια αρχή να λαμβάνει τα μέτρα της για την αντιμετώπισή της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ