23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Καλύτερος προπονητής ο Σφαιρόπουλος

Η Ευρωλίγκα έκανε την κλασική της έρευνα στα μισά της αγωνιστικής περιόδου με ένα ερωτηματολόγιο στους μάνατζερ των ομάδων. Στο πρώτο μέρος υπήρχε και ερώτηση για τον καλύτερο προπονητή κι εκεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσπέρασε Λάσο και Ομπράντοβιτς και βρέθηκε στην κορυφή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε το 44,4% των ψήφων και από 16,7% είχαν ο Πάμπλο Λάσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι για τους μάνατζερ επίσης η έκπληξη της σεζόν μαζί με τη Βιλερμπάν, αλλά και η πιο δύσκολη ομάδα αντιμετωπίσουν μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στην πρώτη θέση και την Αναντόλου Έφες που βρίσκεται στην τρίτη.

Η Αναντόλου Έφες είναι στην κορυφή σε ότι αφορά το ποια ομάδα είναι πιο διασκεδαστική ομάδα να βλέπεις με δεύτερη την Μπαρτσελόνα. Οι δυο τους βρίσκονται και στις πιθανότερες να φτάσουν στο Final Four με το καρέ να συμπληρώνουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρώτη φορά που η Φενέρμπαχτσε δεν βρίσκει θέση στην τετράδα, ενώ δεν υπάρχει καμία από τις δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακός στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ