19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλύβας : «Ξανά φτιάχνουμε την ομάδα»

Ο Ηρακλής προβληματίζει, και έτσι μετά την ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο 5-7 μετά από 12 αγωνιστικές στην Basket League.

Ο Αστέριος Καλύβας στις δηλώσεις ανέφερε πως ο ουσιαστικά ο «γηραιός» βρίσκεται σε διαδικασία να ξανά δημιουργήσει μια νέα αγωνιστική κατάσταση, ενώ στάθηκε και στις βολές που κέρδισε η ομάδα του :

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια δύο κατοχές που ήμασταν άστοχοι και στην επόμενη φάση δεχτήκαμε κάποια μεγάλα σουτ. Είναι μια ομάδα που ουσιαστικά προσπαθούμε να ξαναφτιαχτεί, έχουμε και έναν νέο παίκτη που πρέπει να ενσωματωθεί».

Για τα πολλά τρίποντα: «Παίζουν και οι άλλοι, εμείς πήραμε τα δίποντα που μπορούσαμε, αλλά όταν κλείνουν όλοι μέσα και υπάρχει ανοιχτό σουτ, δεν γίνεται να μην το πάρεις. Τα μεγάλα σουτ που έβαλε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ελεύθερα. Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό. Πρέπει να πω ότι οι 10 βολές με τόσες προσπάθειες για δίποντα είναι λίγο. Αλλά δεν θέλω να σταθώ στο κομμάτι της διαιτησίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ