19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλό το μπάσκετ, καλύτερη η Βοζνιάκι! (pics+vids)

Ο Ντέιβιντ Λι αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ στα 34 του εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, αλλά και λόγω της τενίστριας που του πήρε τα μυαλά!

Έπαιξε στη δωδεκαετή καριέρα του στο ΝΒΑ σε 872 παιχνίδια! Κατάφερε να σημειώσει κάποιες σπουδαίες επιδόσεις, να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, να παίξει σε All Star Game και να μπει στην ελίτ των πάουερ φόργουορντ της καλύτερης μπασκετικής λίγκας του πλανήτη. Πριν μερικούς μήνες προτίμησε να μείνει ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι ένα ωραίο απόγευμα εκτόξευσε τη «βόμβα» της απόσυρσής του από την ενεργό δράση!

Οι τραυματισμοί ήταν δεδομένα ένα κομμάτι της πορείας του που τον επηρέασε. Η πραγματική αιτία όμως έχει καταγωγή από τη Δανία, είναι 27 ετών και παίζει τένις! Για την ακρίβεια δεν είναι τυχαία τενίστρια η Καρολίν Βοζνιάκι. Έχει καταφέρει να βρεθεί στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Μετράει 27 τίτλους στην WTA κι έχει κερδίσει από την αντισφαίριση περισσότερα από 26.000.000 δολάρια. Πέρα απ’ όλα αυτά όμως είναι μία ωραία γυναίκα που από τότε που γνωρίστηκε με τον Λι, του άλλαξε τη ζωή.

Αν τον επηρέασε στην απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, η απάντηση είναι μάλλον εύκολη! Ο 34χρονος άσος έκανε ένα πάρτι για να… γιορτάσει ότι πλέον είναι παλαίμαχος… Αυτό οργανώθηκε από την μέλλουσα σύζυγό του και νυν αρραβωνιαστικιά του. Δεν χρειάζεται πιθανότατα περαιτέρω ανάλυση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Το μπάσκετ δεν αποτέλεσε ποτέ τη μοναδική του ασχολία. Ανέκαθεν είχε κι άλλα ενδιαφέροντα. Από παιδί είχε βαθιά πίστη στον Θεό και πήγαινε σταθερά στην εκκλησία. Παράλληλα με το μπάσκετ του άρεσε και η υποκριτική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξει σε πέντε περιπτώσεις ως guest star. Την πρώτη φορά το 2007 σε ηλικία 24 ετών συμμετείχε στο reality show Family Feud που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δύο χρόνια αργότερα συμμετείχε στο πρόγραμμα του NBC με τίτλο «Μαθητευόμενοι Celebrities», ενώ έκανε ένα πέρασμα υποδυόμενος τον… εαυτό του στη σειρά Lipstick Jungle, αλλά και στην ταινία When in Rome. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο The Electric Company κι από τότε απέχει… Ίσως τώρα ξαναγυρίσει στην ηθοποιία, καθώς θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εκτός αν αποφασίσει να ακολουθήσει την εκλεκτή της καρδιάς του στο tour, που σημαίνει ότι θα ταξιδεύει σταθερά σε ολόκληρο τον πλανήτη για να βρίσκεται στο πλευρό της.

Δείτε εικόνες και βίντεο με τον Ντέιβιντ Λι να πρωταγωνιστεί εντός κι εκτός παρκέ!

 

She said YES! So thrilled to be engaged to my soulmate! ❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Lee (@dlee042) στις

 

#TBT One year ago today my life changed forever. #Champs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Lee (@dlee042) στις

 

Great team win on Sunday Funday to make it 4 in a row, let's keep it rolling! #playoffpush2k16 #mffl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Lee (@dlee042) στις

 

Happy Thanksgiving from my family to yours!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Lee (@dlee042) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ