19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλός ο Dirk, καλύτερος ο Uncle Dirk (vid)

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι "ρίζωσε" στο Ντάλας. Έγινε συνώνυμο με τους Μάβερικς. Τα όσα έκανε στο παρκέ τον έφεραν ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος. Υπήρχε όμως και ο άλλος Ντιρκ. Ο Uncle Dirk...

Ο θείος Ντιρκ βρισκόταν στο παρκέ με την παρέα παιδιών, επισκεπτόταν συχνά νοσοκομεία για παιδιά, βρισκόταν δίπλα στους γονείς τους, έδειχνε χρήματα και δώρα και πολλά άλλα. Όλα αυτά δεν χρειάζεται καν να λέγονται στον αόριστο χρόνο, αφού η δράση του αυτή θα συνεχιστεί όπως ξέρουν όσοι βρίσκονται κοντά του.

Τα Χριστούγεννα επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων στο Ντάλας και για μία και μοναδική φορά επέστρεψε σε δημοσιογράφο να τον ακολουθήσει. Ο Πιτ Τάουνσεντ έμεινε εντυπωσιασμένος, παρά το ότι θεωρητικά ήξερε τη δράση του. "Δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι. Έμεινε για πάνω από τέσσερις ώρες. Έπαιξε κιθάρα, τραγούδησε, έπαιξε παιχνίδια, μίλησε με παιδιά και γονείς, χόρεψε και είχε πάρει τόσα δώρα που χρειάστηκε καρότσι για να τα μεταφέρει και μάλιστα ο ίδιος, φορώντας ένα αστείο σκουφάκι Άη Βασίλη. Δεν είναι ότι πήγε για μια επίσκεψη τυπική. Έκανε τα πάντα για να νιώσουν όλοι καλύτερα. Και ήταν κάτι που έκανε πολλές φορές, τις περισσότερες χωρίς να το μάθει ποτέ κανείς!"

Το βίντεο είναι ο μάρτυρας όσων λέει ο Τάουνσεντ και όσων έκανε και θα συνεχίσει ο Νοβίτσκι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ