25.2 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Καλωσόρισε Πρίφτη η Ηλιούπολη

Την Άννα Μαρία Πρίφτη, η οποία προέρχεται από το Ρουφ αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε η Ηλιούπολη.

Στο ΓΣΗ δεν κοιτούν μόνο το παρόν και την ενίσχυσή τους εν όψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, αλλά παράλληλα κοιτούν και στο μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο ενέταξαν στο δυναμικό τους τη 17χρονη φόργουορντ, η οποία ήταν μέλος και της Εθνικής Κορασίδων που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στα Σκόπια, εν έτει 2019, έχοντας κατά μέσο όρο 1,6π. και 2,1 ριμπάουντ σε 10.7’.

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και το τμήμα Καλαθοσφαίρισής του, πιστοί στην φιλοσοφία τους και συνεχίζοντας να επενδύουν από σήμερα στο αύριο του ελληνικού αθλητισμού και του Γυναικείου Μπάσκετ, ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική προσθήκη, της διεθνούς φόργουορντ Άννας Μαρίας Πρίφτη.

Η Άννα Μαρία έχει ύψος 1,83μ και είναι 17 ετών, προέρχεται από την ομάδα του Α.Ο. Ρουφ, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων. Άννα Μαρία, καλωσόρισες και σου ευχόμαστε καλή δύναμη με υγεία.

Συνεχίζουμε, υπέρ των αθλητών της Ηλιούπολης, με ολοένα μεγαλύτερη ευθύνη, αγώνα και αγωνία, αφού οι ομάδες και οι αθλητές/τριες του Γ.Σ. Ηλιούπολης από ετών αγωνίζονται διακρινόμενοι σε εθνικό και όχι μόνον επίπεδο, με τον «ήλιο» της Ηλιούπολης στο στήθος. Συνέπεια, συνέχεια, υπομονή και επιμονή και θα φτάσουμε και εκεί που δεν μπορούμε… ΓΣΗ-Ένας σύλλογος-Μία πόλη. Ηλιούπολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ