22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλωσόρισε Μάντζαρη η Ούνικς (pics)

Βαλίτσες για Καζάν ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με την Ούνικς να ανακοινώνει τη μεταγραφή του για 1+1 χρόνο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον 29χρονο γκαρντ και, αμέσως μετά, το ρωσικό συγκρότημα γνωστοποίησε την υπογραφή του με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Έτσι, μεγαλώνει η ελληνική παρουσία στο Καζάν, καθώς εκτός από τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του, Θωμά Νίκου και Βασίλη Σίμτσακ, τη φανέλα της ομάδας φοράει -από το 2012- και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο 35άχρονος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο συμβόλαιό του, αλλά ο πρόεδρος Γεβγκένι Μπογκάτσεφ αποκάλυψε πρόσφατα την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει μόνο στην Εθνική Ελλάδας.

Με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε για την αποχώρησή του από τους «ερυθρολεύκους»: «Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν υπάρχει λόγος... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πολλοί είναι παραπάνω από φίλοι μου, τους προπονητές μου, τους προέδρους και τον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτά τα οκτώ χρόνια που περάσαμε μαζί!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ