25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Καλωσόρισε Καλακώνα η Ολύμπια Λάρισας

Στην Ολύμπια Λάρισας θα αγωνιστεί την καινούρια σεζόν η Μαρία Καλακώνα, που ανήκει στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια ως δανεική στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η υψηλόσωμη φόργουορντ/σέντερ έδωσε τα χέρια με τις Θεσσαλές και θα τις ενισχύσει την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Γυναικών, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και την Μαρία Καλακώνα. Η υψηλόσωμη αθλήτρια με καταγωγή από την Πάρο, όπου ξεκίνησε την αθλητική της σταδιοδρομία, έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται στις θέσεις της power forward και center.

Έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια δύο συνεχόμενες φόρες το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ με την ομάδα του Α.Ο. Απόλλων Καρδίτσας, ενώ την προηγούμενη σεζόν 2019-2020 ήταν πρώτη στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Πριν από την εισαγωγή στο Π.Θ. αγωνιζόταν στην Αθήνα με την ομάδα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, όπου και ανήκει. Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας εύχεται στην Μαρία υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ