24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλωσόρισε Κάρι η… Τότεναμ (pics)

Την ευρωπαϊκή περιοδεία του συνεχίζει ο Στεφ Κάρι, ο οποίος μετά τη συνάντησή του με το Νεϊμάρ στο Παρίσι βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ του... Λεμπρόν Τζέιμς.

O 30χρονος γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πραγματοποίησε γυρίσματα για τις ανάγκες διαφήμισης μαζί με το 26άχρονο επιθετικό της Παρί, αλλά δεν έμεινε για πολύ στην πόλη του φωτός. 

  

«Τι τιμή να μπορώ να μιλήσω μαζί σου και να μάθω τις σκέψεις σου, την ιστορία σου. Τώρα, σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο», εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη συνάντηση ο Βραζιλιάνος, με τον Αμερικανό να αναφέρει σχετικά: «Είσαι μια αληθινή έμπνευση. Ευχαρίστησή μου που άκουσα τις ιστορίες σου και καταλαβαίνω γιατί είσαι αυτός που είσαι, ως άνθρωπος και ως παίκτης σήμερα».

Οι δυο τους αντάλλαξαν και φανέλες, για να έχουν να θυμούνται τη συνάντησή τους σε ένα από τα ιστορικότερα γυμναστήρια του Παρισιού.

Ο Στεφ Κάρι αναχώρησε άμεσα για τη βρετανική πρωτεύουσα και το Σάββατο (15/09) επισκέφθηκε το «Ουέμπλεϊ», προκειμένου να δει από τα επίσημα την αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στους «πετεινούς» και τους «κόκκινους», στους οποίους μετοχές έχει και ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο «βασιλιάς» αγόρασε το 2011 το 2% των μετοχών της αγγλικής ομάδας, αντί του ποσού των 6,5 εκατ. δολαρίων. Πλέον, η αξία τους έχει πενταπλασιαστεί, καθώς υπολογίζεται στα τουλάχιστον 32 εκατ. δολάρια.

 

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, τον καλωσόρισε τον τρεις φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ στο «σπίτι» της, χαρίζοντάς του μάλιστα και μία φανέλα με το όνομά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ