18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καλογερόπουλος: «Ζούμε για τις Κυριακές»

Αήττητα παραμένουν τα Μελίσσια μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, έχοντας «τέσσερα στα τέσσερα».

Στον τελευταίο αγώνα τους επικράτησαν με δυσκολία της ΕΑΠ, εντός έδρας, με τον Παντελή Καλογερόπουλο να εξηγεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και κανένα ματς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολο: «Όπως αποδείχθηκε το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο. Tρανή απόδειξη ότι την Κυριακή (05/11) ήρθε μια ομάδα με 0-3 και έχασε στο σουτ, δηλαδή στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει κανέναν, καθώς το πρωτάθλημα είναι τρομερά ανταγωνιστικό και δύσκολο. Συγχαρητήρια στην ΕΑΠ για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Παρά το εκπληκτικό ξεκίνημά του, ο στόχος του ΚΑΟΜ δεν αλλάζει. Ο Παντελής Καλογερόπουλος, που διανύει τον τρίτο χρόνο του στα βόρεια προάστια, παραδέχθηκε: «Από εκεί και πέρα, στόχος δικός μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά κι αυτό πρέπει να γίνει κίνητρο και θέληση για τη συνέχεια. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι εμείς προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να το πρεσβεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ξεχωριστή Κυριακή. Ζούμε για τις Κυριακές θα λέγαμε. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες του ομίλου».

Φωτ. από Μελίσσια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ