24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλιπάρι εναντίον G-League

O Τζον Καλιπάρι είναι ένας από τους προπονητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο NCAA. Έχει δικαίωμα λοιπόν... διά να ομιλεί για την πρόσφατη μόδα με τους αθλητές Γυμνασίων να επιλέγουν αντί να πάνε στο κολλέγιο να πάνε στην G-League όπου επιπλέον θα πληρώνονται. Και είναι μια μόδα που δεν του αρέσει.

"Το θέμα μου είναι πως η G-League προσπαθεί να προσελκύσει παίκτες πληρώνοντάς τους, δεν είναι τα παιδιά που τελικά θα βρουν μια θέση", δήλωσε στην εκπομπή "Coffee with Cal" για να προσθέσει: "Είναι περισσότερα τα χιλιάδες παιδιά που είναι στην 9η και στη 10η τάξη που θα σκεφτούν πως αυτός είναι ο δρόμος να τα καταφέρουν, όταν εγώ κι εσύ ξέρουμε πολύ καλά πως το ποσοστό αυτό που θα πετύχει με αυτόν τον τρόπο είναι το 2%. Δεν μιλάμε για 50 παιδιά... Μιλάμε για πολλές χιλάδες!"

Ο Καλιπάρι κοουτσάρει από το 1982, αρχικά ως βοηθός και με ένα διάλειμμα από το 1996 ως το 2000 που ήταν στο ΝΒΑ (Νετς και Σίξερς) όλα τα υπόλοιπα χρόνια βρίσκεται στο NCAA. Από το 2009 έχει την τεχνική ηγεσία του Κεντάκι και έχει 330 νίκες σε 407 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ