24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλαϊτζής: «Αν έχουμε πίστη θα έρθουν και οι νίκες» (vid)

Ο Γιώργος Καλαϊτζής που έζησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες του στιγμές ως παίκτης για σχεδόν μια δεκαετία, μίλησε στα κανάλια NovaSports μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα. Από θέση διοικητική πια και ενός ανθρώπου που ζει την ομάδα καθημερινά μίλησε για τον αγώνα, για παίκτες, για τις αλλαγές που έχουν έρθει με την έλευση του Όντεντ Κάτας, αλλά και αυτό το ένα στοιχείο που λείπει για να έρθουν και οι νίκες.

«Από τα θετικά στοιχεία είναι τα παιδιά που βγήκαν μπροστά όπως ο Μποχωρίδης που έδειξε τον τρόπο που πρέπει η ομάδα να παίζει. Νομίζω πως θέλει χρόνο να προσαρμοστούν στη νέα φιλοσοφία που θέλει να βάλει ο προπονητής και θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο από την άμυνα. Νομίζω πως ο Λευτέρης έδειξε το δρόμο. Ο Ζακ θα μπει σταδιακά έχει χάσει πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας με τον κορονοιό και τον τραυματισμό είναι ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο της ομάδας και νομίζω ότι σήμερα κρατώντας το δεύτερο ημίχρονο από αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για να ξεκινάμε τα παιχνίδια έτσι κι όχι να τα τελειώνουμε μόνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν. Τι να πω παραπάνω; Μας ενδιαφέρει εμείς τι κάνουμε κι εμείς τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

Θα πρέπει να αφήσουμε και τις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε και κανένα παιχνίδι Αν κρατήσου ως οδηγό το δεύτερο ημίχρονο και τα στοιχεία που έβγαλαν κάποια παιδιά και σε άμυνα και επίθεση θα έχουμε τύχη να το κάνουμε

Νομίζω πως ο χρόνος είναι σύμμαχος αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές προπονήσεις. Παρόλα αυτά επειδή τη ζω την ομάδα όλοι μια πολύ καλή συμπεριφορά και όρεξη και διάθεση και αυτά είναι στοιχεία που θα έρθουν και το αποτέλεσμα κάνοντας περισσότερες προπονήσεις και όντας όλοι πιο θετικοί Νομίζω αυτή τη στιγμή μας λείπει λίγο η πίστη. Αν έχουμε την πίστη θα έρθουν και οι νίκες».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ