31.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Καλαφατάκης η επιλογή του… υπό σύσταση Πανιώνιου

Αγώνας δρόμου χωρίς παύση και χωρίς... αγκομαχητά παρά τη ζέστη εξελίσσεται εδώ και αρκετό καιρό στη Νέα Σμύρνη, με στόχο την δημιουργία διοικητικού σχήματος ικανού να "εξαργυρώσει" την αγωνιστική άνοδο του Πανιώνιου στη Basket League.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, με χρόνια παρουσία στα κοινά του συλλόγου, είτε στον ερασιτέχνη είτε στο ποδόσφαιρο, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές για να εξασφαλίσουν τα... προς το ζειν και να ετοιμάσουν μια διοίκηση που να μπορεί με σιγουριά να σηκώσει τα βάρη και να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στον φυσικό της χώρο.

Ο δρόμος που πρέπει να διανύσουν είναι μακρύς, αλλά προσδοκώντας ότι θα τα καταφέρουν έχουν ήδη κάνει και την βασική επιλογή της επόμενης ημέρας, αυτήν του προπονητή.  Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο άνθρωπος στον οποίο θέλουν να εμπιστευτούν την ομάδα, έχοντας αποδεδειγμένες εγγυήσεις από το παρελθόν όταν τα έβγαλε πέρα με ομάδες ειδικών συνθηκών, φτιαγμένες αργά και με σχετικά λίγα χρήματα.

Ο "Καλάφας" είναι γνώστης του ενδιαφέροντος, έχει εκδηλώσει κι αυτός την επιθυμία συνεργασίας αφού είναι γνωστό το δέσιμό του με τον Πανιώνιο, αλλά φυσικά θέλει πρώτα να δει πού θα καταλήξουν οι διοικητικές διεργασίες, αφού χωρίς να τον φοβίζουν οι δυσκολίες, πρέπει να υπάρχει το μίνιμουμ εξασφαλισμένων... ανέσεων για δημιουργία μιας ομάδας που θα δώσει τη μάχη της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ