19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καλαμπόκης: “Το επίπεδο ενέργειας θα καθορίσει το παιχνίδι” (vid)

Το Περιστέρι έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, μια ομάδα την οποία από την αρχή της διοργάνωσης οι περισσότεροι θεωρούν φαβορί στο Basketball Champions League, αλλά πιστεύει πως μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να την οδηγεί σε τρίτο αγώνα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο (11/3, 21.30, ΕΡΤ) στο Κ.Γ. "Ανδρέας Παπανδρέου" κεκλεισμένων των θυρών. Ο Γιάννης Καλαμπόκης, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, μίλησε για τα "πρέπει" του αγώνα.

"Στο δεύτερο παιχνίδι μας με την Χάποελ το ζητούμενο για μας είναι η συνέπεια και η διάρκεια στο πλάνο του αγώνα. Τόσο εμείς, όσο και η Ισραηλινή ομάδα προερχόμαστε από δυο δύσκολα παιχνίδια στα πρωταθλήματα μας, οπότε το επίπεδο ενέργειας, θεωρώ ότι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού. Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες αγωνιστικές, κάποιες συνεργασίες, αλλά και στα ατομικά χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών που αποφασίζουν για το παιχνίδι της Χάποελ. Διατηρώντας παράλληλα, το καθαρό μυαλό στην επίθεση, το ομαδικό πνεύμα και τον ανταγωνισμό σε κάθε ευκαιρία που έχουμε να διεκδικήσουμε μια μπάλα, ένα ριμπάουντ και κάθε επιπλέον κατοχή».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι για να πετύχει τον στόχο του, τονίζει: "Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητα τους με δύναμη και αποφασιστικότητα, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα μέτρα μας".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η μέρα της ρεβάνς με την @jerusalembasket για την φάση των 1️⃣6️⃣ του @basketballcl πλησιάζει (?11/3, ⌚️21:30). Δυστυχώς, σε κεκλεισμένων των θυρών, αυτό όμως δεν θα εμποδίσει, άπαντες στο Περιστέρι winmasters να αποδείξουν την αξία τους. Όμως "σημασία δεν έχει το πόσο καλά χτυπάς αλλά πόσα χτυπήματα αντέχεις & συνεχίζεις να προχωράς μπροστά. Πόσο αντέχεις & πόσο συνεχίζεις. Έτσι έρχεται η νίκη!"

A post shared by Peristeri B.C. winmasters (@peristeribcwinmasters) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ