17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καλαμπάκος: «Χάθηκε μια νίκη σωτηρίας»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει δει πολλά στα γήπεδα τόσα χρόνια και έχει μάθει να είναι ρεαλιστής. «Ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν γραφτό, όπως μας το έδωσε με τον Αρη να μας το πάρει σήμερα, αλλά το μπάσκετ είναι... σοφό άθλημα»... μονολόγησε λίγο αφού είδε τον Ολιβιρ Χάνλαν να ευστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή και να χαρίζει στον Ηρακλή τη νίκη επί του Μεσολογγίου.

«Εντάξει, είμασταν άτυχοι, δε μπορώ να μην πω ότι είμαστε μια ομάδα στην οποία όλοι κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ξέρουμε τι είμαστε, πώς είμαστε, πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και συνεχίζουμε μια τιτάνια προσπάθεια. 

Σταθήκαμε ανταγωνιστικά απέναντι σε μια ποιοτικότερη και πολύ καλύτερη ομάδα, θέλαμε να τους βάλουμε δύσκολα, εν μέρει τα καταφέραμε, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονα από τα παιδιά και σίγουρα είμαι στενοχωρημένος από τον τρόπο που χάθηκε το ματς.

Τέτοια σουτ με τη λήξη, σίγουρα θέλουν και εμπειρία και ικανότητα, αλλά μη γελιόμαστε, βασικά θέλουν τύχη. Ηταν δύσκολο γιατί είχε πάνω του... κρεμασμένο ένα παιδί 2,06, δεν ήταν μόνος του. Οταν ξεφύγαμε 3-4 πόντους, δεν είχαμε την εμπειρία και την ωριμότητα να κρατηθούμε με δυο καλές επιθέσεις στο σκορ, γενικά δεν έχουμε εμπειρία.

Σίγουρα η απουσία του Γκριν που ήταν σε καλό μομέντουμ ήταν σημαντική για την ομάδα μας, δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Φέργκιουσον, ο Αγραβάνης ενώ ήταν καταπληκτικός πίσω δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ του μπροστά και ξέρετε για μια ομάδα σαν εμάς που δεν έχουμε πολλά όπλα, μαζεύτηκαν... πολλά.

Είναι γεγονός ότιφτάσαμε γρήγορα σε έναν αριθμό νικών που θα μας έκανε ευτυχισμένους αργότερα, έχουμε τώρα ένα δύσκολο πρόγραμμα, υπό μία έννοια σήμερα χάσαμε μια νίκη που εντός εισαγωγικών θα τη λέγαμε σωτηρία γιατί δε θα νικήσουν πολλοί τον Ηρακλή. Βέβαια και τον Προμηθέα δε θα νικήσουν πολλοί, το λέω έχοντας μάθει ότι τον νίκησε ο Αρης, άρα θα γίνουν κι άλλα αποτελέσματα  που θα μας βάλουν... στο παιχνίδι, να δούμε πώς θα  αντιδράσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ