25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαμπάκος: «Ο απελπισμένος… ορμάει παντού» (vid)

 

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξέρει... πού βρίσκεται, άρα και ότι το Μεσολόγγι πήγαινε σήμερα στο ΟΑΚΑ ως αουτσάιντερ απέναντι στην ΑΕΚ. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο προπονητής των νεοφώτιστων έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του.

«Εμείς δεν έχουμε τέτοιο βάθος σαν της ΑΕΚ για να βάζουμε και να βγάζουμε παίκτες, αυτό είναι γνωστό. Είμαστε σε φάση που προσπαθούμε να ξαναγίνουμε ομάδα, ήρθε προχθές ένα παιδί που ουσιαστικά σήμερα τον είδαμε. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε να δώσουμε τις μάχες μας και ό,τι πάρουμε,  ό,τι χάσουμε. Από τη διάθεση των παιδιών σήμερα είμαι ευχαριστημένος, δεν μπορούμε να παίξουμε στο ίδιο τέμπο 40 λεπτά, στην αρχή πήγαμε πολύ καλά, πήραμε πολλές μπάλες. Είχαμε να... τσακωθούμε και με πολύ μεγαλύτερα κορμιά. Τελικά πάθαμε ό,τι και με το Περιστέρι, απλά σήμερα το πάθαμε λίγο νωρίτερα.

Εμείς δε γίνεται παρά να σημαδέψουμε όλα τα παιχνίδια, όπου κι αν παίζουμε, με όποιον κι αν παίζουμε. Κάε παιχνίδι και ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Είμαστε... απελπισμένοι θα έλεγα και ο απελπισμένος ορμάει στο ο,τιδήποτε.

Τώρα θα βάλουμε και το καινούργιο παιδί, να δουλέψουμε μαζί και να πάμε να τσακωθούμε με τον Ηρακλή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και εντάξει, μην τρελαθούμε, ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, δεν ξέρω γιατί έφτασαν εδώ, αλλά είναι καλή ομάδα». 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ