13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καλαμπάκος: «Είναι παλικάρια, δίνουν την καρδιά τους»


Ο Ντίνος Καλαμπάκος βρέθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες του Χαρίλαου Τρικούπη να κάνει δηλώσεις από τη θέση του νικητή και... πολύ το χάρηκε. Η επικράτηση και επί του Ιωνικού έχει κάνει τους νεοφώτιστους αντικείμενο συζήτησης και ο προπονητής τους ξέρει ότι μάταια αναζητά... προσγείωση.
«Ηταν ένα παιχνίδι με δυο όψεις, αφού στο πρώτο ημίχρονο ο Στέργιος έπαιξε με το μυαλό μας και μάλλον μας... κέρδισε. Μας παγίδεψε, δε βρήκαμε λύσεις, έκανε τρικ που δεν περιμέναμε αν και είχαμε ετοιμαστεί για πολλά από αυτά που κάνει, αλλά κάποια φάνηκε ότι δεν τα είχαμε φανταστεί.
Πήγαμε στο ημίχρονο, αλλάξαμε τα πλάνα μας, μαζευτήκαμε λίγο στην άμυνα να τους περιμένουμε γιατί ξέραμε ότι στο.. πινγκ πονγκ είναι καλύτεροι. Μαζί με το ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά της Νίκαιας... δε μπήκαν στο γήπεδο όπως είπε και ο Στέργιος, κλείσαμε τη διαφορά, πήραμε πολύ σημαντικά ριμπάουντ και σουτ όταν έκαιγε η μπάλα και αφού περάσαμε μπροστά δεν είχαμε αντίδραση από απέναντι.
Είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε καλά, πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε προσγειωμένοι. Είναι δύσκολο γιατί είναι νέα παιδιά, αλλά δουλεύουν καλά, έχουν φτιάξει μια καλή παρέα, το ευχαριστιούνται. Δεν ξέρω την ποιότητα του μπάσκετ που παίζουμε, αν είναι καλό, μέτριο, κακό, αλλά είναι παλικάρια και παίζουν με την καρδιά τους, υπερασπίζονται αυτό που κάνουν, το αγαπάνε. Περνάνε καλά στην ομάδα, στην πόλη, με τον κόσμο, οπότε... βλέποντας και κάνοντας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ