25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαμπάκος: “Δεν κερδίζεις με 39 πόντους σε 30 λεπτά”

"Προσπαθήσαμε να πούμε στα παιδιά πως αυτή ήταν μία τεράστια ευκαιρία για να ξεμπλέξουμε, όσο λογικό αν μπορεί να είναι αυτό και για τον Κόροιβο, να σωθούμε δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Ομως ήταν τραγικό για μας ότι βάλαμε 39 πόντους σε 30 λεπτά, έτσι δεν μπορεί να κερδίσεις".

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν απογοητευμένος από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να εξασφαλίσει τη σωτηρία από την 17η αγωνιστική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Καταρχήν να πω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την νίκη. Ήταν αποφασισμένοι και πιο έτοιμοι από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο παιχνίδι, όμως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τραυματικό για εμάς, μας έκανε μεγάλο κακό. Οι δικές μου ομάδες δεν μπορούν να κερδίσουν έτσι, μπλοκάραμε.

Δυστυχώς δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά και ψυχολογικά να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που ίσως μας έδινε από τώρα την παραμονή στην κατηγορία. Δεν καταφέραμε να έχουμε την εικόνα, την διάθεση και την ψυχολογία που πρέπει. Πρέπει να βρούμε τα αίτια και να βελτιωθούμε άμεσα.

Θα δούμε από αύριο τι θα γίνει, αν θα υπάρχουν εξελίξεις... Οι υπόλοιπες ομάδες ισχυροποιούνται, οι αλλαγές επηρεάζουν και εμάς. Θα υπάρξει μεγάλος αγώνας για να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo Credit: Eurokinisi

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ