17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καλαμπάκος για Χ. Τρικούπη, Basket League, αλλά και Αντετοκούνμπο

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και δεν έμεινε μόνο στον Χαρίλαο Τρικούπη, τις μεταγραφές της ομάδας του και τις προσδοκίες της από την παρουσία της στην Basket League. Αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς στα play offs.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:

Όσον αφορά την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Basket League: «Δύσκολη και επικίνδυνη η πρώτη παρουσία μας. Δύσκολο γιατί δεν θα παίζουμε στο Μεσολόγγι. Πολύ πιθανόν να παίξουμε στο Αγρίνιο. Μέσα στη βδομάδα θα καταλήξουμε».

Για την επιστροφή των παικτών στη δράση: «Νομίζω όλα τα παιδιά θέλουν να επιστρέψουν. Μην ξεχνάμε ότι έμειναν εκτός για 6 μήνες λόγω πανδημίας».

Για τον κόσμο της ομάδας του Μεσολογγίου: «Ο κόσμος δεν θα το χαρεί. Η στήριξή του και η αγάπη του όλη τη χρονιά ήταν τρομερή. Έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Κάτι τρελό».

Για το αν του αρέσει να παίρνει από το χέρι ομάδες και να τις ανεβάζει: «Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρει ποιος θα με πρωτοπάρει. Μόνο ο Κόροιβος Αμαλιάδας μου έδωσε την ευκαιρία αυτή».

Όσον αφορά τη νέα Basket League: «Δεν ξέρει κανείς μας τι θα δει. Δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με τον κόσμο. Δεν έχει νόημα να παίζεις χωρίς κόσμο. Όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους».

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν. Ο Ολυμπιακός είναι κάπως σουλουπωμένος, με περισσότερα παιδιά και λιγότερες προσθήκες».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν μπορεί μόνος του. Όσο μεγάλος σταρ και αν είσαι πρέπει να έχεις δίπλα δυο, τρία παιδιά που να έχουν την ποιότητα κ την πάστα του νικητή. Δεν γίνεται να παλεύεις μόνος σου».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε ακόμη ένα παιδί. Ο Κουκουλάς είναι στα πλάνα μας αλλά προτιμούμε ένα 4-5άρι. Προσπαθούμε να βρούμε κάποια παιδιά που είναι ελεύθερα αλλά και να ταιριάζουν στο μπάτζετ μας. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε αποφασίσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ