25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαμπάκος: “Γίναμε σάκος του μπόξ”

Συμμετείχαμε σε μία γιορτή του Ολυμπιακού και γίναμε ο σάκος του μποξ, δυστυχώς. Είναι ανεπίτρεπτο να παραδίδεσαι και ειδικά οι παίκτες που δεν ξέρουν αν θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τέτοιες ομάδες πολλές φορές. Σήμερα έγινε... ο, τι λέει η μπάλα πάνω στην βαλβίδα, αλλά πως να το πούμε, που θα μας πάνε μέσα !».

Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν χάνει το χιούμορ του. Ο Κόροιβος συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία αλλά με μια πολύ βαρειά ήττα και ο προπονητής του παρέπεμψε στη βαλβίδα της μπάλας στην οποία γράφει στα αγγλικά τη λέξη "Κλαρίνο" !

Αναλυτικά οι  δηλώσεις του:

«Μπορεί και να φτάνουν οι 8 νίκες, αν βρεθούμε σε μία τριπλή ισοβαθμία. Θέλαμε μία καλύτερη εικόνα. Σίγουρα δεν μπορείς να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό, αλλά θέλαμε να βρεθούμε σε καλύτερη μέρα για εμάς. Έλειπε ο τιτάνας της Τούμπας, ο Σαχπατζίδης, που είναι ο μοναδικός κανονικός μας ψηλός για αυτό παίζαμε με τρίκ.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς. Εμείς δυστυχώς συμμετείχαμε σε ένα πάρτι και κάναμε τον σάκο. Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τέτοια εξέλιξη. Νομίζαμε ότι θα κάναμε καλύτερα πράγματα. Είχαμε απαίτηση από τα παιδιά μας να κάνουν καλύτερα πράγματα . Δεν υπάρχει δικαιολογία. Στενοχωρηθήκαμε οι ίδιοι, στενοχωρήσαμε και τον κόσμο. Θα έπρεπε για περισσότερη ώρα να ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Δυστυχώς είτε φοβηθήκαμε, είτε μπλοκάραμε, το θέμα είναι πως δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, γιατί όλη την εβδομάδα λέγαμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος από τα ταξίδια και εμείς ως νεανική ομάδα θα τρέχαμε. Όμως, οι ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι ήμασταν εμείς. Ο Ολυμπιακός για να έρθει καταπονημένος μάλλον έπρεπε να έρθει με τα πόδια στην Αμαλιάδα! Εμείς έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Στόχος μας είναι να σωθούμε και προσπαθούμε να βρούμε άκρη, λογική και τρόπο για το πως θα τα καταφέρουμε».

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ