18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καλαμάτα : Συνεχίζουν Περρώτης, Νάκης και Σαλάι (pics)

Παίκτες από τον βασικό του κορμό συνεχίζει να κρατάει στο ρόστερ της η Καλαμάτα, η οποία ετοιμάζεται πλέον για τις επόμενες κινήσεις της.

Έτσι, στην Πελοποννησιακή ομάδα θα συνεχίσουν ο 37χρονος και πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, Νάσος Περρωτής, αλλά και οι Γιώργος Νάκης και Σπύρος Σαλάι.

Αναλυτικά :

« Περρωτής; Παρών!
Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νάσο Περρωτή (θέσεις 4-5, 2.02, 1984). Ο Έλληνας ψηλός θα ενισχύσει την ομάδα μας και την νέα σεζόν στην περιπέτεια της στη Γ' Εθνική, συνεχίζοντας στα «μελανόλευκα» για δεύτερη χρονιά.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες

Ακόμη μια ανανέωση!
Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Νάκη (θέση 3, 1.95, 1998). Ο Έλληνας φόργουορντ θα ενισχύσει την ομάδα μας και την νέα σεζόν στην περιπέτεια της στη Γ' Εθνική, συνεχίζοντας στα «μελανόλευκα» για δεύτερη χρονιά.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Άλλη μια ανανέωση
Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Σαλάι (θέσεις 4-5, 2.03, 1997). Ο Έλληνας ψηλός συνεχίζει την κοινή πορεία με την ομάδα μας, συμμετέχοντας στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ