18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καλαμάτα : Πήρε Μαυροειδή κράτησε Πολίτη (pics)

Σε μια μεταγραφή και μια ανανεώση έφτασε η Καλαμάτα, η οποία γεμίζει το δυναμικό της ενόψει της συμμετοχής της στην Γ' Εθνική.

Έτσι, στην ομάδα της Μεσσηνίας θα αγωνίζεται ο 24χρονος σέντερ, Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από την παρουσία του με αρκετές ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τη Δραπετσώνα.

Επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του ο 24χρονος γκαρντ, Γιώργος Πολίτης, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «μελανόλευκους».

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μαυροειδή (θέσεις 4-5, 2.08), ο οποίος μετά το πέρασμά του από Καλαμάτα '80, Έσπερο Καλλιθέας, Δάφνη Δαφνίου, Μίλωνα, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και Δραπετσώνα, έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας και να συμβάλει στο ταξίδι της στη Γ' Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα

Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για άλλον έναν χρόνο με τον Γιώργο Πολίτη (θέσεις 1-2, 1.87, 1997). Ο Έλληνας γκαρντ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα '80, Άτλαντα και Δημοκρίτειο Κομοτήνης, συνεχίζει ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες στα μελανόλευκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ