20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καλαμάτα: Ο σωτήρας Περρωτής, ο «οδοστρωτήρας» Νάκης και η «φλεγόμενη» Τέντα (vids)

Η Καλαμάτα έφτασε το 2/2 μέσα από ένα θρίλερ με τον Γλαύκο, με το τρίπτυχο των Περρωτή, Νάκη και... οπαδών να παίζουν το ρόλο τους στην επικράτηση στην παράταση με 83-76.

Η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στην νέα Γ' Εθνική, ίσως και καλύτερα από όσο θα περίμεναν και οι άνθρωποί της. Μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και, ειδικά η πρώτη στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, ήταν εμφατική.

Οι Μεσσήνιοι, όμως, καλούνταν να δείξουν χαρακτήρα. Να αποδείξουν, ότι έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, και δη εκτός έδρας με έναν παραδοσιακά μεγάλο αντίπαλο, μιας και η κόντρα αυτή κρατά από το ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν, άλλωστε, οι «μελανόλευκοι» αρκετές φορές φανέρωσαν απειρία ή άλλα στοιχεία, που τους έλειπαν στη διαχείριση αποτελεσμάτων και δεν ήθελαν η ιστορία να επαναληφθεί.

Και κόντεψε, μάλιστα, αυτό να συμβεί με τον Γλαύκο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η εικόνα των παικτών του Σπύρου Γκοργκόλη ήταν πιο πειστική στο παρκέ κι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, που είδαν μπροστά τους το φάσμα της... αναίρεσης του μεγάλου «διπλού» της πρεμιέρας.

Στο τέλος, όμως, υπήρχε ο Νάσος Περρωτής. Ο έμπειρος σέντερ γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει μια κρίσιμη κατάσταση και πήρε την μπάλα, απλά για να στείλει το ματς στην παράταση. Με 46.5" στο ρολόι για τη λήξη, έκανε ένα μικρό eurostep και η... δρασκελιά αυτή ισοφάρισε σε 60-60, φέρνοντας το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο.

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Νάκης ήταν εκείνος που «καθάρισε». Ο νεαρός φόργουορντ ήταν και πάλι καταλυτικός, αν και έχει επίσης... τις στιγμές του. Το κοντέρ, βέβαια, έγραψε 32 πόντους και τρία τρίποντα, μαζί με έξαλλους πανηγυρισμούς για το 2/2 από ένα γήπεδο, που «έβραζε», με τους οπαδούς της «Μαύρης Θύελλας» στο πλευρό της να τη «σπρώχνουν» επίσης σε αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε τα κρίσιμα δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας και της παράτασης:

https://www.youtube.com/watch?v=0JID2SjAgW0

https://www.youtube.com/watch?v=u7kQ6pMhCQ0

Photo Credits: Παναγιώτης Μουστάκης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ