19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Καλά σημάδια από τον Μιλόσεβιτς για τον Άρη

Τα περιθώρια έχουν στενέψει, απέμεινε μία μόνο μέρα προετοιμασίας για τον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με το Μεσολόγγι, όμως ακόμη κι έτσι μία πιθανή επιστροφή του Μίλαν Μιλόσεβιτς θα είναι σημαντική για τον Άρη. Με αυτό το δεδομένο ο Σάββας Καμπερίδης μπορεί να αισθάνεται ότι το σημερινό πρόγραμμα έδωσε καλά σημάδια για την ομάδα του.

 

 

Ο Βόσνιος φόργουορντ πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Είναι προφανές ότι ακόμη κι αν αυτό συμβεί και αύριο, δεν θα είναι απολύτως έτοιμος για τις συνθήκες ενός αγώνα όμως ακόμη κι έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί πια η συμμετοχή του στη 12άδα του Άρη, κάτι που μπορεί πια να πει κανείς με βεβαιότητα για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς που γυμνάστηκε για μία ακόμη φορά μόνος του.

 


Ο Μάριο Λιτλ από την πλευρά του, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό. Πριν την προπόνηση, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού ενώ έγινε και ανάλυση του παιχνιδιού του Μεσολογγίου με τη βοήθεια του βίντεο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ