27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Καλάθης: Σωστό μπάσκετ για τη νίκη (pics)

Ο Νικ Καλάθης άφησε τα μπλε στην άκρη –για την ώρα- ξανάβαλε τα πράσινα, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ο στόχος. Όπως ήθελε τη νίκη απέναντι στο Ισραήλ στα Δύο Αοράκια με την Εθνική Ομάδα, το ίδιο θέλει να κάνει και αύριο για τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Οι «πράσινοι» έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και δεν τους πειράξει καθόλου να τις κάνουν... πέντε αύριο το βράδυ (1/12,21.00) : «Έχουμε καλό ρυθμό, είχαμε εντός έδρας αγώνες και αυτό ήταν καλό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι η Ουνικάχα Μάλαγα. Θα πρέπει να παίξουμε σωστό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Καλάθης, όπως και ο Πασκουάλ, δεν δείχνει να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο 3-6 με το οποίο έρχεται ως ρεκόρ στην Ευρωλίγκα η ισπανική ομάδα: «Δεν λέει κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια αν δείτε ήταν κοντά στο σκορ. Έχουν διαφορετικούς παίκτες που κάνουν διαφορετικά πράγματα στο παρκέ. Έχουν τα πάντα: Σουτέρ, παίκτες που μπορούν να δώσουν την μπάλα καλά, πλέι μέικερς.. Διαφορετικούς στο παιχνίδι τους. Κάθε κατοχή θα είναι σημαντική και δύσκολη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Ένα όνομα όμως σίγουρα ξεχωρίζει και αυτό δεν είναι άλλο από του Νεμάνια Νέντοβιτς, που είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ της διοργάνωσης. Και του οποίου η συμμετοχή συνοδεύεται από ένα ερωτηματικό: «Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες σίγουρα. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Ο Σάλιν είναι επίσης καλός σουτέρ, ο ΜακΚόλουμ επιθετικός πόιντ γκαρντ, ενώ έχουν και καλούς ψηλούς όπως ο Όγκουστιν. Θα πρέπει να προσέξουμε διαφορετικά πράγματα σε κάθε στιγμή».

Ντένμον: "Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Μάλαγα"

Ο Μάρκους Ντένμον έδειξε να συμφωνεί με όσα είχε να... καταθέσει ο Καλάθης: "Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας. Παίζουμε όλο και καλύτερα και νομίζω πως φαίνεται αυτό. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Μάλαγα γιατί έχει συνεχόμενες ήττες. Τους έχουμε δει αρκετά στο βίντεο αυτή την εβδομάδα και ξέρουμε πως στην Ευρωλίγκα κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει μια άλλη σε έναν αγώνα, αν βρει τον αντίπαλό της σε κακή βραδιά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ξέρουμε πως θα έχουν απουσίες, αλλά δεν το κοιτάμε αυτό. Δεν πρέπει να κοιτάζεις τα προβλήματα του αντιπάλου σου. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ