26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλάθης σε πρώτο πλάνο και διορία για απάντηση!

Ο Νικ Καλάθης ήταν όπως αναμενόταν το βασικό θέμα συζήτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον Τσάβι Πασκουάλ στη σημερινή τους συνάντηση.

Ο γκαρντ των «πράσινων» είναι το βασικότερο κομμάτι του παζλ αγωνιστικά, πολλά θα κριθούν και στον σχεδιασμό της ομάδας και στο οικονομικό κομμάτι από το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι. Ο Καλάθης βρίσκεται στις ΗΠΑ, θέλει το χρόνο του για να απαντήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την απόφαση να τον πιέσει, ώστε να έχει μια απάντηση και να μπορεί να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Έτσι ουσιαστικά αυτό που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και ο προπονητής της ομάδας αποφάσισαν είναι να του δοθεί μια προθεσμία να απαντήσει μέσω στο επόμενο διήμερο.

Ο Καλάθης φαινόταν διατεθειμένος να δοκιμάσει την τύχη του για μία ακόμη φορά στο ΝΒΑ, ενώ έχει κρούσεις και από ευρωπαϊκές ομάδες, με την Χίμκι στην κορυφή της λίστας.

Υπάρχουν όμως κι άλλα θέματα, καθώς κι άλλα συμβόλαια βασικών παικτών λήγουν όπως για παράδειγμα του Κρις Σίνγκλετον, ή του Κέι Σι Ρίβερς, του Νίκου Παππά, του Μάικ Τζέιμς.... Η παραμονή ή όχι όμως του Καλάθη, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κλειδιά για να ανοίξει η πόρτα και να αρχίσουν να λύνονται ένα ένα και όλα τα άλλα θέματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ