17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καλάθης: “Ο Σάρας έχει φοβερή ενέργεια”

Ο Νικ Καλάθης έχει αρχίσει ήδη δουλειά με την Μπαρτσελόνα και δήλωσε ενθουσιασμένος από όσα έχει συναντήσει στην καταλανική ομάδα, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην άκρη του πάγκου.

"Ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να κερδίζουμε παιχνίδια", τονίζει αρχικά για να προσθέσει: "Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και προπονητών και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να βρεθούμε όλοι μαζί, ώστε να γνωριστούμε μέσα στο παρκέ και να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα πρώτης κλάσης. Είναι υπέροχο να είμαι μέλος της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Έχω αγωνιστεί πολλές φορές εδώ, οπότε το γνωρίζω το μέρος. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Ελπίζω να έρθουν και οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας¨.

Όταν ρωτήθηκε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε λόγο για την ενέργεια που έχει ο νέος του προπονητής: "Έχει έρθει με φοβερή ενέργεια και είναι ευχαριστιμένος που βρίσκεται εδώ, όπως και όλοι μας. Και για τους δυο μας είναι μια νέα αρχή".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ