18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι» (vid)

O Νικ Καλάθης μπορεί να πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά δεν ξέχασε την ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στη Γηραιά Ήπειρο ενώ θυμήθηκε όμορφες στιγμές που πέρασε με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής γκαρντ με αφορμή την ερώτηση που του τέθηκε από τη Εuroleague όσον αφορά την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ο Νικ Καλάθης θυμήθηκε την στιγμή που ήταν μόλις 21 ετών και τον εμπιστεύτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέναντι στην νυν ομάδα του.

«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν ήμουν νέος 21 χρονών, όπου είχα πολλή ενέργεια. Θα έτρεχα μέσα από έναν τοίχο ένιωθα για μία ευκαιρία να παίξω. Ο προπονητής είδε μία ευκαιρία να δώσει σ' εμένα να μαρκάρω τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε μία δύσκολη στιγμή και νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά.

Μετά από αυτό ο προπονητής με εμπιστεύτηκε. Νομίζω αυτό ήταν ένα βήμα για την καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου εδώ και πολύ καιρό, με έφεραν στην Ευρώπη και θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι σε εμένα».

Στη συνέχεια μίλησε για την νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Βλέπεις την Μπαρτσελόνα και θεωρείς ότι είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Ήρθα εδώ για να μπορέσω να φτάσω στο Final Four. Μόλις φτάσουμε εκεί οτιδήποτε μπορεί να συμβεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ