28.9 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Καλάθης: “Θα δείτε καλύτερο Παναθηναϊκό στο μέλλον”

Ο Παναθηναϊκός “πέταξε” για το Τελ Αβίβ και στην επιστροφή του από το Ισραήλ, ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να έχει μαζί του το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs. Εκεί, ο Νικ Καλάθης είναι σίγουρος πως οι “πράσινοι” θα είναι πολύ καλύτεροι!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε λίγο μετά τις 10:00 για το Ισραήλ εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι, στο τελευταίο παιχνίδι της regular season της Euroleague. Με νίκη, θα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό μπορεί να έρθει ακόμα κι αν ηττηθεί και και ίδιο συμβεί σε Μπασκόνια και Φενέρ που παίζουν με Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα. Τα σενάρια ουδόλως απασχολούν τον Νικ Καλάθη από την στιγμή που βλέπει πως οι συμπαίκτες του και ο ίδιος, έχουν βρει ρυθμό και διαρκώς βελτιώνονται: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε βρει ρυθμό και μπροστά μας έχουμε μια ευκαιρία να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Απέχουμε μία νίκη και γι' αυτή θα παλέψουμε. Έχουμε γεμάτο ρόστερ, όλοι είναι υγιείς κι αν και μας πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμόσουμε τα νέα παιδιά, να γνωριστούμε μεταξύ μας, τώρα παίζουμε καλά. Αυτό σημαίνει πως θα δείτε και έναν καλύτερο Παναθηναϊκό στο μέλλον.”

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως περιμένει την Μακάμπι αρκετά ανταγωνιστική, από την στιγμή που θα είναι το τελευταίο της παιχνίδι στην διοργάνωση: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, στο τελευταίο παιχνίδι να διεκδικούμε το πλεονέκτημα έδρας. Ξέρουμε πως η Μακάμπι θα προσπαθήσει να τελειώσει την διοργάνωση μια μία νίκη, από την στιγμή που παίζει στην έδρα της και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ όμως πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και θα παλέψουμε για να πάρουμε την τέταρτη θέση”.

Όσον αφορά τον αντίπαλο στα playoffs κι αν ο Παναθηναϊκός… σκέφτεται κάποιον, απάντησε: “Στο μυαλό μου έχω πάντα το επόμενο παιχνίδι και την προετοιμασία που πρέπει να κάνω γι΄αυτό. Θέλω στο τέλος κάθε αναμέτρησης να είμαστε χαρούμενοι γιατί θα έχουμε κερδίσει. Ξέρω όμως πως δεν είναι πάντα εύκολο γιατί στο μπάσκετ τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στην μέχρι τώρα διοργάνωση, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους γι' αυτό κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Μακάμπι, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να προσπαθήσουμε για την νίκη”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ