21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κακλαμανάκης: «Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται το Λαύριο και θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στον κυριακάτικο (03/12, 17.00) εντός έδρας αγώνα του για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Με αποφασιστικότητα και τόλμη θα υποδεχθούν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη την «Ένωση», με το Δημήτρη Κακλαμανάκη να παραδέχεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ: «Είμαστε καλά τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να νιώθουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στη μάχη με την ΑΕΚ. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε... Στην έδρα μας, άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, όσο ισχυρός κι αν είναι».

Οι «κυανοκίτρινοι» περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, με τον 23χρονο σέντερ να συμπληρώνει: «Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, πιστεύω ότι ο κόσμος του Λαυρίου είναι ενθουσιασμένος με την ομάδα και θα γεμίσει το γήπεδο! Το χειροκρότημα των φιλάθλων μας είναι για όλους εμάς τεράστια αναγνώριση και δύναμη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ