24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κακλαμάνος στο basketa : «Έχουμε κίνητρο για τη συνέχεια»

Η Καρδίτσα δεν είχε επιστρέψει μετά την διακοπή στην κατάσταση που είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και αυτό φάνταζε λογικό από τη στιγμή που έχασε τον Μάριο Ματαλών, ο οποίος αποφάσισε να μην συνεχίσει να προσφέρει στους Θεσσαλούς.

Έτσι, το παιχνίδι με το πρωτοπόρο Παγκράτι φάνταζε τελικός αναφορικά με τον στόχο της οκτάδας, και ο ΑΣΚ τον μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κακλαμάνο, ο οποίος με 30 πόντους και 7/15 τρίποντα, σμπαράλιασε των άμυνα της Αθηναϊκής ομάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο basketa.gr μίλησε τόσο για την κατάσταση, όσο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του : «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, και διαθέτει νεανικό και αθλητικό ρόστερ. Η συγκεκριμένη επιτυχία μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια, και ελπίδες πως θα τερματίσουμε στις 8 πρώτες θέσεις, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, γεγονός που μας έχει λείψει», ενώ αναφορικά με την προσωπική του εμφάνιση ανέφερε :

«Μπορεί να βρέθηκα σε καλή ημέρα, αλλά για να ξεμαρκαριστώ και να πάρω την μπάλα για να εκτελέσω, υπάρχουν και οι συμπαίκτες μου που έκαναν τα πάντα για αυτό. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε ταπεινά για την υλοποίηση των στόχων μας. Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παγκρατίου και τον coach Λιόγα, που τρέφω μεγάλη εκτίμηση, που με περιορισμένο μπάτζετ έχει δημιουργήσει ομάδα πρωταθλητισμού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ