21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

“Κακή παρένθεση ο αγώνας με Πανιώνιο”

Το Σάββατο το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κολοσσό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League  και θέλει εκτός από τους βαθμούς, που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητοι, να ξεπλύνει και την... ντροπή της Νέας Σμύρνης. Να διαγράψει δηλαδή τη βαριά ήττα που υπέστη από τον Πανιώνιο. Σε αυτό στάθηκε ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα του Σαββάτου θα παίξουν τα σημάδια που άφησε αυτός του προηγούμενου Σαββάτου: 

"Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος. Έχει πολύ καλό προπονητή και είναι μία καλοδουλεμένη μηχανή. Κλειδί» για μας θα είναι αρχικά να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε στη Νέα Σμύρνη και να είμαστε δυνατοί μέσα στην έδρα μας. Επίσης το πιο βασικό απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο πικ εν ρολ παιχνίδι που έχει ο Κολοσσός με καλούς εκτελεστές έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και καλούς δημιουργούς. Ο Γκρίφιν, που έφυγε, ήταν μεγάλο κομμάτι της ομάδας του Κολοσσού. Ένας παίκτης-κλειδί, αλλά θεωρώ πως μέσα από την ομάδα θα βρεθεί τρόπος να αναπληρωθεί το κενό που άφησε".

Μιλώντας για όσα έγιναν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα υποστήριξε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμη μία νίκη στο φινάλε του α’ γύρου. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν μία κακή παρένθεση στο καλό μας τελείωμα. Όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είμαστε μέσα στους στόχους μας, όπως είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της χρονιάς".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ