19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Και τώρα οι δυο τους! (Vids)

Οι δύο ομάδες δεν θα βρεθούν για πρώτη φορά φέτος αντιμέτωπες. Το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας έχει οδηγήσει τη μία απέναντι στην άλλη ομάδα ήδη δύο φορές στην κανονική περίοδο.

Στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη με 71-62, προσπερνώντας το εμπόδιο της Φενέρ και την πολύ καλή εμφάνιση του Γιαν Βέσελι, ο οποίος είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ, αφήνοντας πιο πίσω τους Σλούκα (10π, 6α) και Ντατόμε (10). 

Ο Ολυμπιακός είχε τα δικά του όπλα, παρά το ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Ο Ματ Λοτζέσκι με 14 πόντους, ο Παπαπέτρου με 12, ο Γκριν με 11 και ο Μπιρτς με 10, αλλά και 13 ριμπάουντ ήταν αυτοί που είχαν βγει μπροστά και είχαν οδηγήσει στη νίκη.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη, αλλά όχι κι εύκολα. Το δείχνει και το τελικό 67-64. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Τούρκους ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους και σε δεύτερο ρόλο τον Ντατόμε με 17.

Γκριν (17), Παπανικολάου (13π, 8ρ) και Πρίντεζης (10π, 7ρ) ήταν σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που πρέπει να σημειωθεί πως απουσίαζε ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ