16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Και το Ισραήλ συντάσσεται με την FIBA

Η ομοσπονδία του Ισραήλ ήρθε και αυτή να συνταχθεί στο πλευρό της FIBA, αναφορικά με το καλεντάρι, τονίζοντας πως "θα τηρηθούν οι κανονισμοί και θα τιμωρηθούν οι παίκτες που θα κληθούν και δεν θα αγωνιστούν στην Εθνική Ομάδα" στα "παράθυρα" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ισραηλινής ομοσπονδίας μπάσκετ, Αμιράμ Χαλεβί, υπογράφει την ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Θα ήθελα να επαναδιατυπώσω την πλήρη στήριξή μας στο καλεντάρι της FIBA και το νέο σύστημα αγώνων, που αρχίζει το Νοέμβριο. Πιστεύουμε πως το νέο σύστημα θα βοηθήσει την προβολή της Εθνικής Ομάδας, περισσότεροι παίκτες θα μπορούν να γίνουν κομμάτι της και θα προσφέρει την ευκαιρία στον κόσμο να δει την Εθνική Ομάδα σε εντός έδρας αγώνες περισσότερες φορές και είναι σίγουρα πιο "βολικό" για τους παίκτες.

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία μπάσκετ θα επιμείνει οι παίκτες που θα κληθούν στην Εθνική Ομάδα να αγωνιστούν για όσο τους ζητηθεί, σύμφωνα με την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας κάθε παίκτης που θα κληθεί πρέπει να εμφανιστεί στις προπονήσεις και να αγωνιστεί όσο του ζητηθεί από τον προπονητή. Όποιος δεν ακολουθήσει τους κανονισμούς, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με αυτούς, από αγώνες του πρωταθλήματος. Έτσι έχουμε δράσει στο παρελθόν και έτσι θα κάνουμε και στο μέλλον."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ