26.7 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Και Σεραφέν και Ναβάρο για την Μπάρτσα

Πριν λίγες μέρες τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούσαν δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει στην αγωνιστική περίοδο 2018-19 χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Κέβιν Σεραφέν. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιβηρική, μέσα από το encestando.es  θέλουν τους Καταλανούς να υπολογίζουν και στους δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η Μπαρτσελόνα έχει σχεδόν κλείσει τον Αρτέμ Πούστοβιι με συμβόλαιο μάλιστα τριετές. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε τον Ουκρανό, η Λοκομοτίβ ρώτησε γι' αυτόν, αλλά ποτέ δεν έφτασε στην πρόταση και ο παίκτης θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στην Μπάρτσα. Κάτι που όπως λένε δεν σημαίνει πως θα φύγει ο Σεραφέν, ο οποίος έχει  υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να μπει σε ρυθμό αγώνων τον Δεκέμβιο. Αυτό που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι το ποσό που πρέπει να δοθεί στην Ομπραντόιρο, στην οποία ανήκει ο παίκτης (η Μπαρτσελόνα έχει μια τάση να στοχεύει σε παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι και τα παραδείγματα είναι αρκετά τα τελευταία χρόνια). Η Όμπραντόιρο ζητά 500.000 ευρώ και η Μπαρτσελόνα έδινε 350.000. Το πιθανότερο είναι πως οι δύο ομάδες θα τα βρουν και ο Πούστοβιι θα φορέσει τα... μπλαουγκράνα.

Από την ομάδα τόνισαν πως περιμένουν την απάντηση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και πως ποτέ δεν θα του επέβαλλαν να σταματήσει, καθώς είναι η σημαία της Μπαρτσελόνα. Οπότε αναμένεται η απόφαση του Καταλανού γκαρντ και η συζήτηση με την ομάδα για το αν θα βρίσκεται σε αυτή με το 11 στην πλάτη, ή με κουστούμι και από άλλο πόστο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ