22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Και πώς σταματάς αυτή τη Σερβία!

Η Σερβία ήταν «υπερηχητική» στην πρεμιέρα στο τουρνουά «Ακρόπολις», έφτασε άνετα στο 87-72 με την Τουρκία χτυπώντας τη με κάθε πιθανό τρόπο και απέδειξε, ότι δικαίως κάποιοι τη θεωρούν ικανή ακόμη και για τον τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και το ότι πρόκειται για μια αρμάδα, που πολύ δύσκολα θα σταματήσει οποιοσδήποτε.

Ο Μπογκντάνοβιτς έδωσε το πρώτο «σπρώξιμο» και ο Μπίρτσεβιτς με «βόμβες» από μακριά έφερε το +10 στα πρώτα μισά του πρώτου δεκαλέπτου (15-5), αλλά με τον ίδιο τρόπο αντέδρασαν οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα το 25-18. Όταν ο Γκούντουριτς από την περίμετρο και ο Γιόκιτς από χαμηλά, όμως, μπήκαν στην εξίσωση, η διαφορά φάνηκε αμέσως μέχρι το ημίχρονο, αν ο Οσμάν πάλευε, αλλά μόνος του (44-36).

Δε θα αργούσε, λοιπόν, η ώρα που θα «εκτοξευόταν» η απόσταση, όταν η προαναφερθείσα τετράδα θα ένωνε τις δυνάμεις της, με τους παίκτες του «Σάλε» να «πυροβολούν» κατά ριπάς και να «εκτοξεύουν» τη διαφορά στο +17 στο τρίτο δεκάλεπτο (71-54). Με τον Ραντούλιτσα στη ρακέτα άλλαξε το στυλ, παίζοντας μαζί με τον Γιόκιτς, αλλά όχι η αποτελεσματικότητα, έχοντας παράλληλα στην πεντάδα Μίτσιτς, Μπογκντάνοβιτς και Γκούντουριτς, με το τελικό 87-72 να είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δεκάλεπτα: 25-18, 44-36, 71-54, 87-72

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ