26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Και πώς να χάσει η Μπιλμπάο! (Vids)

Μπιλμπάο και Βαλένθια είχαν αναβάλλει το ραντεβού τους από την 27η αγωνιστική της ACB, εξαιτίας της παρουσίας της δεύτερης στη σειρά τελικών του EuroCup και συναντήθηκαν απόψε. Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με 88-75 και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η... ευνοημένη της υπόθεσης, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και πάλι.

Το στοιχείο που έκλεψε την παράσταση ήταν τα εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας στα δύο πόντων! Η Μπιλμπάο έχασε μόλις τέσσερα δίποντα, έχοντας συνολικά 22/26 στην αναμέτρηση! Όχι πως τα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων ήταν άσχημα, καθώς τελείωσαν τον αγώνα με 12/29.

 

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο Τζόναθαν Ταμπού με 27 πόντους και 5/9 τρίποντα, ενώ αρκετά πιο πίσω βρέθηκε ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, Ιβάν Μπούβα με 14.

Δείτε ένα μικρό δείγμα του τι έκανε απόψε ο Ταμπού στο παρκέ...

 

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ήταν ο με διαφορά καλύτερος της Βαλένθια για μία ακόμη φορά, φτάνοντας στους 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο με 15.

Πάντως μία από τις πλέον θεαματικές φάσεις χάρισε ο Τομπίας Μποργκ, ένας από τους "κοντούς" της ομάδας που κυνήγησε τον Βαν Ρόσομ στον αιφνιδιασμό και τον φιλοδώρησε με μια εντυπωσιακή τάπα... Δείτε το βίντεο

 

Από τις πολύ  όμορφες στιγμές η είσοδος της Μπιλμπάο για προθέρμανση με μπλουζάκια με το νούμερο 4 του Σκοτ Μπάμφορθ, του γκαρντ της ομάδας, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι μετά από τραυματισμό του στον αγώνα με τη Μούρθια. "Ánimo Scott"...

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ