20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Και πως να χάσουν;

Κάιρι Ίρβινγκ και ΛεΜπρον Τζέιμς σκόραραν από κοινού 76 πόντους και οι Καβαλίερς απέχουν μία νίκη από τους τελικούς του ΝΒΑ

Γνωρίζοντας την πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για τους τελικούς του ΝΒΑ (Γουόριορς), αναζητάτε η δεύτερη η οποία θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Καβαλίερς. Μετά το 112-99 επί των Σέλτικς, προηγούνται άλλωστε με 3-1 στην σειρά και όσο έχουν σε τρομερή φόρμα τους Κάιρι Ίρβινγκ και ΛεΜπρον Τζέιμς, μοιάζει κάπως δύσκολο, όχι μόνο να χάσουν αλλά και να αποκλειστούν. Ο πρώτος έκανε το ματς της ζωής του στα playoffs σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας με τους 42 πόντους, ενώ ο δεύτερος είχε 34. Όσον αφορά τον τρίτο της παρέας, Κέβιν Λοβ, σταμάτησε στους 17 πόντους. 

Στα του αγώνα, οι Σέλτικς μπήκαν με φόρα από την νίκη της περασμένης Κυριακής και για περίπου 30 λεπτά, ήλπιζαν στο 2-2. Μάλιστα, βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 16 πόντους διαφορά. Τα πάντα όμως άλλαξαν όταν οι Καβαλίερς ευστόχησαν στο δεύτερο ημίχρονο στα 21 από τα 24 σουτ που έκαναν. Έτσι, ούτε οι μυϊκοί σπασμοί του Λοβ, ούτε το στραμπούληγμα του Ίρβινγκ αλλά ούτε και τα φάουλ του Τζέιμς μπόρεσαν να τους κόψουν τον ρυθμό. Το 89-80 έγινε 98-88 για να ανέβει η διαφορά και στους 13 πόντους για τους “Ιππότες” που απέχουν μία νίκη από το remake των περσινών τελικών. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ