18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Και πάλι Μπένσον στο προσκήνιο, όλα ανοιχτά με Πέτγουεϊ

Στην περίπτωση του Κιθ Μπένσον επέστρεψε ο Άρης, παρά το γεγονός ότι με εντολή του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποσύρει την πρόταση της, πριν από περίπου 10 ημέρες.

Τότε, ο Αμερικανός είχε ζητήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα και λίγες μέρες μετά να αποχωρούσε για την «εξόδιο ακολουθία» της μητέρας του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, κάτι που δεν είχε γίνει αποδεκτό. Εντέλει οι ημέρες πέρασαν, ο Άρης μπορεί να στράφηκε στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Βερεμένκο χωρίς να υπάρχουν θετικές εξελίξεις, και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί αυτή τη φορά με τον Μπένσον.

Αναφορικά με την υπόθεση του Μπρεντ Πέτγουεϊ, τα πάντα παραμένουν ανοικτά, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο και τον ώμο του, και τα πάντα θα κριθούν για αυτόν τις επόμενες ημέρες, με τον Άρη να εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ