18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Και ο τραγουδιστής των Red Hot… ξέφυγε! (vid)

Ο μεγάλος καβγάς που «ξέσπασε» στο «Staples Center» ανάμεσα σε Πολ, Ρόντο και Ίνγκραμ ξεχώρισε στο ντέρμπι των Λέικερς με τους Ρόκετς, ενώ μέρος σε αυτόν φαίνεται πως πήρε και ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Άντονι Κίντις.

Californication αποκαλούν ένα εκ των τραγουδιών των Red Hot Chili Peppers και θα μπορούσε να δοθεί εύκολα, σε όσα έγιναν στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς. Η κόντρα μεταξύ Κρις Πολ, Ραζόν Ρόντο και Μπράντον Ίνγκραμ ξέφυγε, με τους δύο πρώτους μάλιστα να ανταλλάζουν ακόμη και γροθιές, για να τιμωρηθούν οι αθλητές αντίστοιχα με ποινή δύο, τριών και τεσσάρων αγωνιστικών εκτός παρκέ.

Ο τίτλος του τραγουδιού, όμως, θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά κι έναν άλλο... πρωταγωνιστή της ιστορίας. Αυτός είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Άντονι Κίντις, που ως γνωστός φαν των «Λιμνανθρώπων», πήγε στο «Staples Center», αλλά στο πλαίσιο αυτού του καβγά δε... συγκρατήθηκε ιδιαίτερα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή, όπου ο ίδιος προχωρά προς το μέρος του Κρις Πολ, χωρίς να μπορεί να φτάσει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, λόγω των δυνάμεων ασφαλείας στο σημείο, αλλά εκτοξεύοντας βαρύτατες εκφράσεις, τόσο εναντίον του όσο και κατά ενός μέλους του τεχνικού επιτελείου των Ρόκετς, σηκώνοντας και το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο Κίντις, αρχικά, μεταφέρθηκε στη θέση του, που ήταν μεταξύ αυτών που βρίσκονται στο παρκέ στην πρώτη σειρά, αλλά λίγο αργότερα θα... αποβαλλόταν επίσης. Αυτά συμβαίνουν, όταν δε συγκρατεί κανείς τα νεύρα του...

Δείτε το σχετικό βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ