28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Και ο αρχηγός στο ΣΕΦ

Οι ομάδες μετρούσε αντίστροφα σιγά σιγά για την έναρξη της προετοιμασίας και οι περισσότεροι παίκτες σιγά σιγά επιστρέφουν στο παρκέ. Μαζί με τους άλλους που δεν τα εγκατέλειψαν και ιδιαίτερα όλο το καλοκαίρι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν και αυτός στο ΣΕΦ σήμερα, προκειμένου να μπει πια σε κανονικό πρόγραμμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βασίλης Σπανούλης βρήκε αρκετό κόσμο εκεί, αφού οι περισσότεροι Έλληνες συμπαίκτες του έχουν περάσει ήδη αρκετές μέρες στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας".

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν έχει λείψει παρά ένα δεκαήμερο συνολικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες, όπως και ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Δημήτρης Αγραβάνης το ίδιο, ενώ και ο Κώστας Παπανικολάου έχει αρχίσει το δικό του πρόγραμμα. Και υπάρχουν βέβαια και οι ξένοι που ακολουθούν το πρόγραμμα που έχουν πάρει από την ομάδα στις χώρες τους όπως ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο Γιάνις Τίμα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Είναι αυτοί που το έκαναν γνωστό μέσα και από τα social media που διαθέτουν.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού να θυμίσουμε πως αρχίζει στις 21 Αυγούστου και η ομάδα θα αναχωρήσει στις 26 Αυγούστου για το Μέτσοβο, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ