22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

“Καθόλου εγωιστής ο Μπόγρης και τα βάζει όλα!” (Vid, Pics)

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν τα ελληνικά χέρια που σήκωσαν την κούπα στο τέλος της διαδρομής με την Ιμπεορστάρ Τενερίφε, αλλά και η ελληνική παρουσία στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League. Το σάιτ της διοργάνωσης παρουσίασε σήμερα ένα νέο βίντεο, στο οποίο μιλούν για τους καλύτερους της χρονιάς οι συμπαίκτες τους. 

Ο Μπόγρης τα... ακούει από τον Άαρον Ντόρνεκαμπ, ο οποίος επίσης ήταν στην καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον Μάριους Γκριγκόνις, MVP να υπενθυμίσουμε του τελικού. "Ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός για εμάς", ήταν τα πρώτα λόγια του Ντόρνεκαμπ: "Είναι ένας παίκτης που δεν είναι καθόλου εγωιστής και τον ενδιαφέρει μόνο να νικά. Το να παίζεις μαζί του είναι μόνο καλό, γιατί θα κάνει ότι χρειστεί για να νικήσει η ομάδα".

(Photo BCL)

Όσο για τον Γκριγκόνις; Σκέφτεται το σουτ από μέση απόσταση του Έλληνα σέντερ, καθώς βοηθάει και τον ίδιο να παρουσιάζει καλύτερους αριθμούς: "Δεν αστοχεί ποτέ από μέση απόσταση, οπότε είναι κάτι που δίνει και σε μένα και στους συμπαίκτες του καλύτερους αριθμούς στις ασίστ! Παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα, αλλά αυτό σουτ από μέση απόσταση, πιστεύω πως είναι το καλύτερό του στοιχείο!"

(Photo ACB)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ