16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καθυστερεί το ταξίδι Δέδα στο Ισραήλ

Η επανέναρξη της σεζόν στο Ισραήλ έχει δρομολογηθεί και οσονούπω θα αρχίσουν οι προπονήσεις των ομάδων, όμως ο Στέφανος Δέδας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Παρ' όλο που συμφώνησε με την ομάδα του, τη Χάποελ Χολόν, ότι θα καθήσει κανονικά στον πάγκο της στους αγώνες που θα γίνουν μέσα στο Ιούλιο, εντούτοις δεν έχει βρει ακόμα τρόπο για να ταξιδέψει στο Ισραήλ!

Πτήσεις από Ελλάδα δεν γίνονται, άλλος τρόπος για να φτάσει κανείς από εδώ ως εκεί για την ώρα (και όσο παραμένουν κλειστά τα σύνορα του Ισραήλ υπό το φόβο του κορωνοϊού) δεν υπάρχει και, όπως γράφουν τα ισραηλινά μέσα, ο Έλληνας τεχνικός θα καθυστερήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα του. Εκτιμάται ότι θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στις αρχές Ιουνίου, κάτι που θα τον υποχρεώσει να χάσει πάνω από δύο εβδομάδες από την προετοιμασία της Χάποελ.

Η Χάποελ, η οποία πάντως συνεχίζει να κάνει μεταγραφές για να αναπληρώσει τα κενά των Αμερικανών που δεν θα πάνε στο Ισραήλ. Τελευταίο απόκτημα είναι ο Αμερικανός γκαρντ Ρόι Χούβερ, που μέχρι τη διακοπή έπαιζε στη Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ